Повици и апликации за фестивали и манифестации во организација на ЈУ Младински културен центар за 2017 година

Calls and applications for festivals and events organized by PI Youth Cultural Center for 2017

БЕЛА НОЌ 2017 White Night
Open call and application download
Отворен повик и апликација преземи
Meѓународен театарски фестивал МОТ International Theatre Festival
Open call and application download
Отворен повик и апликација преземи
Фестивал на европски филм CINEDAYS 2017 Festival of european film
Оpen call and application download
Отворен повик и апликација преземи
ЗДРАВО МЛАДИ 2017 ZDRAVO MLADI
Open call and application download
Отворен повик и апликација преземи
ВИДИ МУЗИКА СЛУШНИ СЛИКА ДОБИЈ КНИГА 2017
Отворен повик и апликација преземи