Убаво место да се сокриете од градските магли и да се снабдите со се што не може да се најде во обичен шопинг мол. Плочи, книги, слики, ракотворби, облека, велосипед, чист воздух…Без рецепти…

Во Ап(о)тека!
Во моментов со свои производи застапени се:
Fabrika 13, Dina Bullberry, Pocket Gallery, Em Elephantski, Wizart, We Jewelry, Mighty Creation, Ludus, IsNoGood, Templum, Antolog, Artopija, Film+, Gjorgje Jovanovic, Sanja Simoska, Urban Era, Fixie, Maximum Rock&Roll.
Работно време:
секој ден (освен недела)
од 10:00 до 20:00 часот